De Aim NaFiLee only

Apo bondo la pulak De Aim NaFiLee  nie ??? hahaha.. Lek lu !!! Kalau nak tahu maksudnya, sila baca entry nie sampai ke penghujungnya... (^_^")

Yang sebenar-benarnya De Aim Nafilee  nie adalah gabungan nama-nama geng aq kat U nie.. Atau lebih tepat dan jelas lagi gabungan nama geng rapat or BFF aq kat UNIVERSITI SULTAN ZAINAL ABIDIN.. 
Kitorang sumer nie adalah pelajar Diploma In Marketing a.k.a Hot Marketerszz...[ hahahahha (-_-") bajetszz!!]

Nak tahu macam mana boleh TERcetus dan TERwujudnya nama De Aim NaFiLee  nie?? TAK NAK??? AISHHH... TU KORANG PUNYA PASAL LA... AQ TETAP NAK BAGITAU JUGAK ... hahahaha..

Actually,masa awal-awal semester 1 , kitorang bukanlah geng sgt pown.. al-maklumlah~~ sem 1 nie sumer baru nak kenal-kenal kan~~  Namun begitu, setelah melangkah masuk ke sem 2, kitorang menjadi agak rapat dek kerana kitorang telah ditugaskan untuk membuat satu assignment iaitu mengadakan jualan time subjek Asas Pembudayaan Keusahawanan oleh Tengku Ibrahim (lecturer kitorang la nie)..


 So, macam yang kita semua tahu la kan~~ setiap orang mesti ada macam-macam kerenah.. BETOL TAK ?? Sama lah macam geng-geng aq nie.. Masing-masing ada kerenah sendiri.. hahaha.. Itulah penyeri persahabatan kami..

Maka dengan ini, saya berasa amat berbesar hati untuk berkongsi tentang kerenah dan ragam setiap seorang daripada kitorang.. hahaha [ AYAT SKEMA NGAT~~HAHA]

**************************************************************************

  1. De a.k.a Deyla Mosha / Mok soh 
  2. Aim a.k.a Aim je la... haha
  3. Na a.k.a Nana / Nano (-_-") eheh~
  4. Fi a.k.a Pypah
  5. Lee a.k.a Leenaruto [ NAMA AQ LA TU.. HEHEHE]
*********************************************************************************

  • deyla nie... orangnyer simple-simple je..  comey2..dia wat ikut suka hati je.. tapi baik hati orangnyer nie.. hehehe..Tak banyak kerenah sangat dia nie..awat kitorang panggil dia moksoh?? haaaa.... sebabnyer dah pakwenyer POK SOH ~~ kahkahkahkah [bagus kawan aq nie.. haha] 
Ayat deyla yang selalu dia sebut : " UNTUNG LA~~" & KO KENE PAHAM "
***********************************************************************************

  • Aim pulak.. dia nie agak sensitif sikit..( maka sebab itulah aq ngan dia agak selalu la jugak gaduh2 manje... mana taknye.. ayat aq kan kasar... si aim nie lak lemah lembut... mau dia tak terasa... heheehhe) ~~ al-maklumlah hati jiwang gilerh aim nie... ROMANTIK TU!!!hahahaha...senyuman  pown manis kowt ... eheh~~
ayat Aim yang selalu  dia sebut :"ADIK MANIS" & " TREND SEMASA "
***********************************************************************************

  • Nana?? Owh.. dia nie toksah kata la... aq rasa dia nie kalau sape tak kenal dia.. mmg ingat dia nie pendiam.. tp kalau dah kenal .. mak aih!! hahaha... kitorang slalu panggil dia "NANA COMEY~~ BEGITULAH AWAN NANO NANO NANO NANO~~~ hahaha [ pengaruh jozan maharaja lawak punya pasal la nie..] (-_-")
ayat Nana yang selalu dia sebut : "AKU TAPA KUNK" , "OOPSS SALLOH" & " AQ TAPA KUNK "
***********************************************************************************

  • pypah.... haa... mokcik nie.. dari first sem sampai skunk aq paling rapat ngan dia.. bahkan sebelum wujudnya geng nie.. kitorang slalu berdua je... haha ... Dia nie seorang yg agak penyabar n agak lemah lembut gak la...Redho sokmo walau ape terjadi~~ Tp kalau bab mempromote barang ~~ memang pypah la yang terbaek!!! hahaha
ayat Pypah yang selalu   dia sebut : " NANA COMEY... LEEN COMEY.. DEYLA COMEY...AIM COMEY..DAA COMEY" .... ( siap ade rentak lagi .. haha) & " IT'S NOT FAIR "
***********************************************************************************

  • Leenaruto ?? aq la tu.. ntah .. aq mana la tau nak komen pasal diri aq sendiri... masalah3.. hahaha.. cumanya aq nie dorang kata.. (dorang la kata...) aq makin GARANG .. xpown kalau orang Ganu kata BEKENG !! apekah??? yer dok ?? Kata aq garang~~ tapi berani plak dorang membuli , mengenakan ,menggosipkan aq dengan ~~~~~~ SIAPAKAH??(hahaha.. xperlu tahu la siapa.. biar kitorang je tau.... ) xtakot kene " bakor" ke??? eheh~~
ayat yang aq suka sebut : "MASALAH..MASALAH.." , ADE GAK YANG NAK KENE BAKOR NGAN AQ NIE"
********************************************************************************** 

***********************************************************************************

Banyak lagi sebenarnya.... tapi takkan cukup untuk di coretkan dalam blog nie.. Kalau nak tahu lebih lanjut .. kenal dulu siapa kitorang.... kitorang nie mereng2... giler2 belaka... haha

Hope persahabatan akan kekal selamanya... even kalau dah tamat pengajian nanti... Suka duka tangis ketawa dah dikongsi bersama sepanjang pengenalan kami... perselisihan faham or whatever la yang berlaku... Mengajar kita tentang erti persahabatan dan betapa pentingnya menghargai nilai persahabatan.... Jangan berkawan sekadar di waktu gembira dan bersuka ria.... jadilah teman yang setia mendengar dan berkongsi tatkala sahabat sedang berduka ~~ 


Renung-renungkan dan selamat beramal!!! heheheehe 


I LOVE U ALLSZZZ De Aim NaFiLee
v(^_^)v



 


Popular Posts