18 SEPTEMBER 2011..............

OMG ~ skali lagi aq menangis depan org ramai.. kat pesta konvo .. aishhh.. org enjoy tgk bunge api lpas tgk konsert guitaristories.. aq nanges plak.. WHAT THE....... (-__-") .... sedihnyer aq.. abg kesayangan aq nk balik dah ke sarawak lepas dtg just untuk ambik konvo ~

klu 6 mei 2011 haritu aq sempat hantar dia g airport ~~ tapi hari nie x.. terkilan jgk la rasenyer ..but, mungkin itu yg terbaik.. klu x, mesti aq nanges lg truk.. nie pown td aq try tahan air mata smpai abg weng balik.. lepas dia dah melangkah jauh skit je.. air mata aq trus mencurah.. perghh.. trbaek la leen.... dah besar2 ko g nanges kat tempat awam yg time tu tgh giler ramai org..

mule2, mmg x terase sgt..sbb dok khusyuk tgk man kidal perform.. then at the end of the show, abg weng pegang kpale aq n said " abg weng balik dulu.. jge diri lek lok"...(abg weng sbnarnyer seorg abg yg baik bg aq even dia sgt ske mengarut..)... time nie aq dah rase mcm sedih giler2 r... hmm.. skali lg abg aq akan meninggalkan terengganu..time salam ngan dia lg r, serious aq dah xley tahan nk nanges.. tp aq masih boleh kawal airmata nie.. aq menyorok blkang deyla.. xnak bg abg weng nmpak skali lg aq nanges.. kunk x pasal2 dia nanges skali mcm aritu. (-__-") . bnjir la unisza nie kunk..

apepown, mcm abg weng ckp ke aq, "pertemuan n perpisahan itu adat kehidupan.. " .so, trime je lah.. betol la 2 kan.. hope that there will be another chance to meet him again next time... ( alangkah bagusnyer klu abg weng smbung degree kat unisza mulaa.. ehehe)

Popular Posts