JOZAN JUARA MAHARAJALAWAK MEGA 2012 !!!!

Assalamualikum uolss.. (^__^)

Sejak dari semalam sampai la ke hari ni, Leen rasa happy teramat.. hahaha.. Why? Hal ini kerana, Pelawak kesayangan Leen dah dinobatkan sebgai JUARA MAHARAJALAWAK MEGA 2012 !!! Siapa?? Sudah pastinya JOZAN !!! -tepukan gemuruh-

First of all, apa yg korg perlu tahu.. Leen mmg peminat setia Jozan & tak pernah berubah hati walau sesaat pown... hehe.. Sbb bagi Leen Johan & Zizan adalah sebuah kumpulan yg paling gempak! Dorang punya chemistry tu sngt kuat.. Persahabatan dorg.. bukan nak kata la.. Leen pun jelesz kowt ! Bagus giler friendship dorg..

Berbalik pada Maharajalawak Mega Akhir 2012 semalam (18 Januari 2013), mula-mula rasa kecewa jugak la time awal2 start program cuz mase sebut Jozan .. hanya Zizan yg kluar sengsorg~~ But, it's ok.. i know zizan pown blh wat yg terbaik !

Untuk konsep Freestyle.. Awal2 Zizan kuar semua dah jerit (termasuk ngn Leen skali)     Mmg terbaek r sbb Zizan bawak watak Us Start Engine lagi !! Paling tak leyh blah.. buat rancangan "Nampak Sama Tapi Bukan Dia!" ~HAHAHAHA...

Sampai kat tgh2.. tgh Zizan elok2 buat lawak..tetiber lampuu pentas digelapkan ~` SUPPRISE!!!!!!!!!!!!!  Johan kuar dr backstage !!!!!!!!!!!!!!!! HOORRREEAAAYYYYY!!! Inilah yg peminat2 Jozan nantikan ! kemunculan Johan ! Walaupown kaki dia masih blum sembuh, Johan sanggup jgk dtg .. terharu gile kitorg (pminat jozan)..

Bila dah cukup ahli.. Johan + Zizan~~ memang tak payah cakap banyak r ! Bergabung ! Meletop !!! Memang Leen gelak je lahh dok tgk  lawak dorg.. Muzikal punya tema pown blh bla jgk,, lawak! Tapi Leen yakin, kalau kaki  Johan elok mcm sebelum nie,sure adengan "gedik" yg biasa dorg buat akan lbh mmbantu~ hehehe.. sbb comel kowt ~~

Lepas tgk lawak dorg.. leen ape lagi, ambik handphone trus antar undi lagi sekali ! Even sebelum start final lg leen dah undi dorg... Tapi rasanya Leen patot tambah lagi undian sbb rasa dorg deserve to be the champion! (Tak kesah habis kredit asalkan Jozan menang!)

Sampai je part untuk Dato AC Mizal nak umum juara, aq debor giler~ yelah.. jambu pown blh tahan gak bg saingan semalam... Sebut je Jozan juara ~~ menjerit aq!!! HAHAHA... Tak kesah lah orang nak kata apapown.. Tapi, dak2 kat kafe nie pown lbh kurang mcm Leen gak.. dorg pown sorak same2.. hahaha..

Terharu sngt-sangat... Johan sampai sujud syukur.. Tak sia-sia dia bertsemangat.. lawan sakit dia.. menang jgk ~ paling sweet.. bila Zizan cium Johan... wah ~~ Nampak tak ? Nampak tak?? Sayang betol Zizan kat Johan... terserlah keakraban dorg sebagai sahabat.. so, no wonder lah time part kedua( muzikal komedi) dorg nyanyi lagu SAHABAT (lagu Upin Ipin tu)~~ hihihi

Papepown, tahniah buat Jozan ygg ddh bejaya bawak balik RM 500k !! Banyak tu! I'm happy!! Sokongan Leen terhadap mereka takkan pernah putus ~ InsyaAllah.. I hope dorg akan trus sukses & takkan berpecah ~ Amin...

** Kpd manusia-manusia yg bermulut "kurg sopan" and ckp Zizan gay sbb cium Johan.. Mind ur words please! Sdgkan Rasulullah s.a.w pun cium sahabat2 baginda.. sbg tanda kasih dan syg... Bknnya gay.. Cubalah bukak minda tu ~ Jgn asyik nak sebar benda tak elok n berfikiran negatif je sokmo~~ (-__-")

Popular Posts