ZIZAN RAZAK : Pencalonan TERBANYAK untuk Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2012

ASSALAMUALIKUM & Salam 1 Malaysia!!

Baca tajuk kat atas tu pown dah tahu kan Leen nak cerita pasal apa.. Hihihi..Well, mungkin ada yg dah tahu.. dan mungkin juga masih ada yg tak tahu. Pencalonan Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH) 2012 telah didominasi oleh Zizan iaitu sebanyak 8 pencalonan (utk kategori lelaki..)


kalau nk tau, Zizan dicalonkan utk 3 kategori utama dan 5 kategori online.. Hebat kan Zizan?? tepukan gemuruh Berita gembira utk semua peminat-peminat Zizan (ZizanNersz) & jugak JoZanNersz!! Nampak tak betapa popularnya artis/pelawak/penghibur kesayangan kita nie?? Hehe..

So, kalau dah kata peminat tegar sangat.. Apa kata kita undi Zizan & Jozan secara online? Kalau rajin lagi, undilah secara SMS tak pown trus melalui borang kat akhbar tu.. Hihihihi . Undian secara online boleh dilakukan SEKALI untuk SETIAP HARI !! Jom pakat ramai2 undi ZIZANG!! kuikuikui... Just g ke laman web ABPBH di www.abpbh.com.my/undilah

Dengan dominasi 8 pencalonan.. Mungkinkah ZIZAN bakal bergelar BINTANG PALING POPULAR ABPBH tahun ini??? Just wait & see ABPBH pd 7 April 2013 ini!!!

Leen dah mengundi harini.. Korang bila lagi?? Kat bawah nie printscreen dr laman web abpbh ( pencalonan utk zizan)


**psstt.. yg pastinye, anugerah "Gandingan Serasi Dilayar".. JOZAN yg punya!!!!!!!! kalau kat Shout Award dorg blh menang.. xkan ABPBH xleyh kan.. jgn lupa mengundi k kawan2!!! hehehe.. hidup JOZAN !!! #IniSemuaPoyo!!!!!!!!!!!!! hahaha















posted from Bloggeroid

Popular Posts