REVIEW TELEMOVIE : SETIA HUJUNG NYAWA RAYA


HAIIIIII....

Leen rasa korang semua mesti lepas tengok telemovie yang sweet nie kan ?? kan ??? Series, bermula dari drama bersiri sampailah ke telemovie .. MEMANG BEST !!

Telatah Zain & Ersalina memang sweet sangat.. Untungla kalau dapat pasangan hidup yg sweet mcm diorang bersua nie..

Kisah Setia Hujung Nyawa Raya kali nie ceritanya tidaklah kompleks sangat.. Biasalah.. untuk tayangan hari raya kan.. Rilek2 sudah ~ Kali nie, si Zain ngan El balik kampung untuk beraya kat sana..

Cumanya, si Maisara ( Anzalna ) macam cuba nak tackle zain balik. Actually si Sara nie ex-gf Zain masa kecik2 la kiranya... Suka part bila El jeles tengok kemesraan Zain dengan Sara.

Dalam masa yg sama bf Sara iaitu sepupu Zain, sbnrnya bf si Sara tu.. saje je rapat2 ngan El.. Haa.. Nie best ! Sbb Zain jeles... hihihi...

Alahai.. mmg kalau nak cerita.. susah.. tak terluah dgn kata.. better korang tgk sendiri~~ hehehe.. Memang RUGI sape tak tgk tadi...

owh one more thing ! Lupa nak cerita ! Siapa tak tengok tadi rugi sbb tak dapat tgk Zain buat GIYOMI khas untuk El yg tengah merajuk ! Owh... so SWEEEEEEETTTTTT ~~~


So, korang carilah mana2 link yg ada utk tgk telemovie nie.. seronok tau !! oklah, setakat ni je review dari Leen. kalau ada lagi telemovie yang menarik .. InsyaAllah Leen review sikit2.. Sayonara !!


SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI... MAAF ZAHIR & BATIN



Giyomi versi zain
"Cinta El utk abg.. Cinta abg untuk El "
El jeles sebenarnye tu ~ hihi

Salah satu scene dlm SHN Raya

Popular Posts