YEAY !! DAPAT DUIT RAYA !!!

Ehem...ehem... Untuk pengetahuan anda.. Ketika sedangemnaip entry nie.. Muka Leen kalau korang boleh namapk, Memang tengah berseri-seri dan senyum sampai ke telinga !! Hahaha



Nampak? Sampul raya kan ? Ok. Sampul duit raya yang tertera di atas adalah gambar hiasan semata-mata.. Saje2 letak sbb BOBOIBOY comel ! Lagipun, relevan dengan entry post Leen kali ni. 

Tapak tangan Leen ni dah sememangnya gatal je dr pagi tadi.. tapi tak tau pulak sebenarnya ini petanda nak dapat duit raya ! Excited bukan apa, sebab tahun nie, duit raya Leen tak banyk macam tahun2 sebelumnya. Why ? Hello !! Umur dah 21 ok.. Dah habes study pulak tu. Memang sah2 la orang tak teringin nak bagi duit raya dah kan ~~

Tup2~ ada org  kata nak bg duit raya kat Leen la !! asal mulanya, saje2 je antar chat kat FB beliau..xde niat langsung nak mintak duit raya ... SUMPAH ! Sbb Leen saje je nak tanya khabar & sembang2 sebab ternampak dia online.. last2 dlm gurauan.. Dia betul2 nak bg duit raya lah ! Siapa dia ?  

Tahu dah korang mesti nak tanya siapa lah yg baik hati sangat tu kan ?? Dah tentu lah MY BROTHER A.S.W a.k.a Abang Tora2 ~ memandangkan abg kesayangan Leen nie berada jauh di Srawak sana... Maka, memang xdelah sampul nye kan ~ Ape susah.. Kalau kad raya pown orang blh hantar Virtual card.. Inikan pulak nak bg duit.. Online banking Systemkan ade~ muehehehe...

Anyway thanksz bro... anda memang abang yg THE BEST IN THE WORLD la ! Berapa ? Ekh.. mana boleh bgtau.. rahsia... nanti korang pun serbu g mintak kat dia duit raya pulak..Tak pasal pasal pulak abang angkat Leen yang sorang tu pengsan satgi ! hahahaha..


So, itulah sedikit kegembiraan yg Leen nk share ngan korang.. Even, beza umur Leen ngan Abg Weng tu setahun je.. Tapi, series.. dia seorang abg yg sangat baik.. bak kata boboiboy " TERBAEKK" ~ Bukan sbb dia bg duit raya je Leen puji.. But, it's a FACT. Thanksz bro !



Popular Posts