KOKI TANAKA DIBUANG TERUS DARI KAT-TUN ???







>>>>>> SUMBER <<<<<<<
KLIK UTK BESARKAN IMAGE






Ya Allah.. hari nie seriesz rasa sakit hati sangat bila baca artikel & news dari internet. KOKI TANAKA dah dibuang dari group KAT-TUN oleh Johnny's Entertainment !!

SPEECHLESS.

DAMN ! What have you done to our precious onii-chan ??? Just because the NAKED PHOTOS & a few more damn Scandals spreaded on media.. You kicked him out from his own group ? What the hell is that ?

Come on ! Hiatus ( gantung sementara ) je tak boleh ke ?? Ini buang terus dari group ! Choy !! Apa dosa sangat ke ? Tak boleh bagi peluang & nasihat ? Siapa suruh korang buat undang-undang yang NONSENSE !! Apa kau ingat dorang tak letih ke ikut peraturan korang yang karut tu selama hampir 10 tahun !!

Nak buat itu tak boleh. Nak buat ini tak boleh . Damn ! Dulu korang HIATUS Akanishi semata-mata sebab dia KAHWIN tanpa pengetahuan korang ( Johnnys Entertainment ) . Masa tu pown aku bengang gak upenya. Kahwin pown jadi isu ke bhai ??? Ok, xpe. lama-lama aku terima.. sbb hiatus je kan..

Tapi bab koki ni.. apehal korang buang dia terus ?? Tak paham lah ! Hey ! Aku tahu la dengan berbaki kan empat orang ahli KAT-TUN nie, dorang still can survive as a group.. Tapi... Takkan sama dowh !! Each of them ada kelebihan masing-masing. Itu yang buatkan Kat-tun different than others.

Koki dah takde.. sape nak rap ? Aku tahu.. Kame, ueda, junno & nakamaru blh rap.. Tapi not as good as koki ! As i said.. each of them ade kelebihan masing !. And part rap adalah kelebihan pada KOKI !! Nakamaru pada beatbox.. Junno pada dance, Kame & ueda pada vokal.. Owh man ~~ Ape nie JE ?? Kat-tun akan hilang keunikannya !! Tak pernah ke fikir pasal tu ??

Semua fans KAT-TUN tgh bengang & sedih dengan berita nie. Aku tak tahulah macam mana perasaan ahli2 KAT-TUN tu sendiri. For sure dorang sedih. Dah bekerjasama 10 tahun kowt !


Hmm... ntah la... aku pun bengang sekarang nie.. tadi aku sedih smpai mengalir mata bila pikir pasal koki.. Smpai menggigil tangan aku. But now.. sedih tu... bertukar jadi bengang pulak bila aku teringatkan si Johhny & mary tu.. Choy betol !


WE LOVE KOKI TANAKA.

WE WANT KOKI BACK TOGETHER WITH  KAT-TUN !!

 HE'S MY ICHIBAN JAPANESE RAPPER !! 



** harap maaf jika banyak bahasa & kata-kata kesat dikeluarkan kat entry kali ini.. If korang adalah salah seorang dari fans KAT-TUN .. aku rase korang akan faham keadaan aku.

Popular Posts