EXO KRIS STYLE ??

Annyeong ..

Ok, entry yang ni lebih kepada EXO.. Atau lebih tepat lagi si pemilik badge "Dragon" iaitu Kris oppa ~ Hehe. Owh, before that.. leen nak tanya.. korang dah tengok EXO Showtime episod 8 ? Kalau belum tengok cepat ! Hahaha.. I think it's the funniest episode !

So, apa kaitan dengan Kris oppa ? Good question! Perasan tak si Kris ni masa episod 1 dia ada sebut "Chicken is not my style?" ~ Ingat?? Well, kali ni kat episod 8.. once again dia ckp "it's not my style~"
Hahaha.. Kali ni apa pulak? yang dah tengok sure tahu la kan.. Disebabkan tak berapa nak berjaya sangat dengan "sesi pembelajaran" Martial Arts dia.. Itu yang cakap gitu.. Klakar lah Kris nieh !

Paling best bila Suho balas "What on earth is your style?" sambil gelak2.. Hahaha.. yelah.. Semua benda bukan style dia.. Ntah ape agaknya style dia yg sebenar~ Untuk tu.. Leen ada wat photo stripes yang ada dialog pasal isu ni.. Korang nak share & post kat mana2 pown xpe.. Tapi, letaklah credit.. hehehe.. (xyah pun xpe..sharing is caring kan~ eheh)


Click gambar untuk besarkan/copy

Popular Posts