Over fanatic fans ?? Psycho fans ??

Assalamualaikum.. Konnichiwa.. Anneyong..

Ok. Actuallu, Leen taklah rajin sangat nak menaip enrty hari ni.. Tapi, masa check Cbox petang td.. Ternampak chat yg agak mengejutkan !!  Even mengejutkan.. Leen rasa nak ketawa pun ada.. Perasaan lawak tu melebihi perasaan marah kowt ! Hahaha

Nak tahu ? Blh tengok ni.. Leen dah printscreen.


Apa korang rasa ? Well, Leen rasa budak ni marah pasal Leen ada post entry pasal Birthday Kai kowt.. Ada yang salah ke ? Rasanya Kai EXO tu kan public figure. Sesiapa pown blh wish birthday dia.. Sesiapa pown blh minat dia.. Am I right ??

So, apa motif budak ni makai-maki Leen begini ? Leen tak kisah nak maki.. sbb dia yang dosa.. But, Leen rasa dia pengecut jugak lah.. Sebab maki orang lain sesedap rasa.. Tapi, nama or link tak letak pown.. Hahaha.. Itu yang nak gelak tu .. Aduhai.. Tolong ye..  Kalau peminat fanatik pown, sila terima hakikat.. Kalau awak minat.. orang lain pun minat jugak..

Persoalannya disni.. Adakah awak tu saudara / gf / isteri yg sah dan rasmi utk Kai ?? Bukan kan ??  Klakar lah ! Korang rasa mcm mana ? Hahha

Popular Posts