REZEKI : MENANG TICKET PERCUMA KE MAMA 2014 LIVE IN HONG KONG !

Annyeong !! Hi semua !
Ok, hari ni baru rajin nak menaip and share my interesting story .. Hihihi. 
Actually, bukan sebab malas nak update, tapi sebab busy.Busy ? Busy apa ? Jeng jeng jeng !
Busy uruskan passport & persiapan. Persiapan ? Persiapan ke MAMA 2014 !!

Series ! I'm not joking guys ! Alhamdulillah ! Thank God ! I won a pair of tickets to watch Mnet Asian Music Awards 2014 live in Hong Kong this year !! Yehet !!

I can't believe that i could win it ! Pergh .. rasa macam mimpi je. Awal tahun dulu, masa tgk MAMA 2013 kat Youtube.. mmg dok berharap je.. "Bilalah dapat tgk EXO kat MAMA?" ~ Last2 .. Taraaa ! Masuk contest under Hypp TV and i win it !! 




HyppTV buat contest senang gila untuk pelanggan2 ChannelM.. Just take a selfie while watching Channel M.. hantar sbnyak entries yg boleh ke media social mereka.. and BAMMMM !! I'm one of the lucky winner !! Alhamdulillah.

Hadiahnya, 2 ticket entrance MAMA 2014 + Flights + Accomodation. Sape nk bg kan ? Free2 je. Uisshh.. Sungguh tak sangka tahun nie Tuhan bagi rezeki yang besar macam ni.
Disebabkan dapat dua ticket, Leen bawak cousin Leen iaitu Kak Hajar yang disayangi + sama kepala ( i mean peminat tegar Kpop & EXO ) hahaha.. Eloklah kan.. bila dua2 minat Kpop baru ngam nak p tgk MAMA ! hehe

So, sekarang ni kami tengah tunggu maklumat lanjut dari pihak HyppTV. Kitorg masih belum diinform bila akan bertolak.. Kitorg cuma diberitahu yang kitorg akan terlibat dgn mereka dr 2 - 4 Dec ni.. So.. bersabarlah menanti.. 1 week to go !! EXO !! Wait for me ! kuikuikuikui...


Oklah..tak tahu nak cakap apa sebenarnya sbb excited & rasa x percaya tu masih terbelenggu di minda.. Kalau korang ada soalan nak tanya or nak Leen share.. blh la tanya.. InsyaAllah leen update / reply kat blog nie.. hihihi..

Owh lupa nk bgtau.. jgn curious.. HyppTV pilih 2 pemenang.. Sorg lagi Chinese.. Joey namanya. From Penang.. She will bring her cousin too !! Hehehe.. 




Popular Posts